Monday, November 28, 2016

HOUSTON QUILT FESTIVAL 2016

Jeg har vært tilbake i Houston en liten uke..

Quiltefestivalen er alltid en god grunn til å reise på tur, 
veldig gøy at det i år var en lokal dame som vant 'Best in show' i år 
Mange flotte quilter, veldig mye
å se, masse inspirasjon om jeg endelig får tid til syrommet.....
  

Hva med denne på veggen?

Bildet til høyre er nærbilde, der kan man se alle småbitene som denne er satt sammen av...


Skal det være en konfekt eller en kake? Mitt flystrikk denne gang var en enkel t-shirt strikket i 'Sandnes garn, mini Alpakka', enkelt og greit flystrikk, mønsteret er fra Purl Soho og det finner du herTilslutt et lite spørsmål om hjelp til bloggen min; jeg prøver å få bredere blogg, får dette til på selve bloggen, men der hvor skriver er det veldig smalt og dette gjør at jeg ikke har kontroll på hvordan det ser ut når jeg legger det ut, vanskelig å forklare, men kanskje noen forstår hva jeg mener, sikkert en enkel greie, men jeg prøvde så lenge igår at jeg klarte å slette hele innlegget! På forhånd takk for hjelpen! 
Ha en flott, ny uke!


13 comments:

Barwitzki said...

Første, så fantastisk du har strikkt T-skjorte. En skikkelig FLIDarbeid - veldig god for langreise :-))) Jeg kan forestille seg, det er vakkert å benytte. Det ser fantastisk, en liten skatten. Masse moro deg.
Mange takk for super vakre bilder fra Festivalen. Deilige arbeider. Herlige kunstverker, speselt krokodille og paret i lenestolen på biblioteket. Takk deg. Glede.
God advent deg og dine. Klem fra Viola

Livihus said...

Hei!

Heldige deg som har vært på Quiltefestival! Herlige bilder :)
Den strikkede T-skjorten er jo bare helt skjønn!
Bloggen din fremstår som "bred nok" og oversiktlig, jeg synes også det er en utfordring å finne riktig innstilling på de ulike delene i bloggen...
Ønsker deg ei fin og kreativ adventstid :)
Klem fra Levanger

Wenche D said...

Fantastiske kviltearbeider du deler, flott kunst!
Og nydelig t-skjorte, enkel og fin.
Teksten i bloggen din kjem i midten med bilder på sidene, sånn litt her og der.
Viss eg kan sei min meining, så var det "ryddigere" før, men det er stor, gode bilder nå.

mimouna said...

For noen fantastiske arbeider! Velfortjent førsteplass, det bildet var helt utrolig flott!

Kjekt å bruke flytiden til å strikke litt, T-skjorte i ull er jo det perfekte plagget nå. :)

Flowermouse Design ❀ Lone said...

Rett og slett helt utrolig at det er quilting, vinnerbildet. Har aldri sett maken!!! Så gøy at noen går helt utenfor boksen og syr noe som ikke minner om vanlig quilting. Så gøy det må ha vært å se alle arbeidene live. Fin trøye du har strikket, ser ut til å være greit flystrikk :-)

Made by KKann said...

WOW - så fantastisk mange flotte quilter.
Så herlig det må være der - å se, nyte og samle inspirasjon.

Bodil said...

Så mange flotte quiltar, og for ein jobb å sy dei. Ser du etterlyser oppskrift på pannebånda. Tenkjer på om eg skal laga eit innlegg med ei ca.oppskrift av dei to første.

Bodil said...

Hei igjen. No har eg lagt ut oppskrift på dei to første :)

Tove Steinbo said...

Jeg har aldri sett maken til vakker quilting! Vinneren var best, men sannelig var det også mange andre flotte arbeider/kunstverk. For en jobb!
Jeg som er opptatt av farger ble selvsagt også betatt av alle de flotte fargene.
Det er første gang jeg besøker bloggen din, men jeg kommer helt sikkert til å bli en ganske så fast leser. Jeg visste ikke om deg før du la inn en hyggelig kommentar på min blogg. Takk for det.
Ser at du strever litt med plassering av tekst og bilder. Jeg strever også ofte, og må gjøre bildene mindre for å få plassert teksten der jeg ønsker. Jeg må derfor mange ganger inn på "forhåndsvisning" for å se, og må da rette. Hvis jeg velger store bilder, må jeg ha teksten under. Prøv deg litt frem. Jeg er ingen ekspert på dette. Men lykke til!
Med fargeglade hilsener fra Tove

Birthe M. Kalleland. Bjørhovde said...

Var du der? Jeg hørte ikke mange som snakket norsk, men det var jo veldig mange "damer" der. Det var helt fantastisk å oppleve, og så mye fint vi fikk se.. Fine bilder/ minner du deler. :-D
Har du fått hjelp til bloggen. Hvis ikke prøver jeg å forklare slik jeg gjør det.Jeg har delt inn i tre spalter, og har prøvd meg fram og regulert bredden på midtspalten etter bilde størrelsen jeg bruker. Før jeg legger bilder ut komprimerer jeg de ned til max. 800 px, Når jeg har lagt ut bildene ønsker jeg ekstra store bilder, og da er det enklere med teksten også, enten du vil midtstille den eller ha den til venstre. Er dette aktuelt, og om du lurer på noe, så må du bare sende meg en mld. :-)

Anonymous said...

Så mange blotte kunstverk å se. Heldige deg!

Huldr said...

Wow, for noen kunstverk! Fantastiske bilder og farger. Og T-skjorta du har strikket er nydelig, veldig delikat!

Made by KKann said...

God Jul og Godt Nytt År - Juleklem fra KKann.