Sunday, December 23, 2007

MERRY CHRISTMAS!!


GOD JUL! to everyone that has visited my blog and thanks for all comments. I am new to the blog world and I am still trying to consider if this is something I will continue in the new year.
But for now, MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR to everyone that has visited my blog! GOD JUL OG GODT NYTTÅR!

7 comments:

Virtuella said...

Vel overstått jul og godt nyttår! Der var vi i 2008... gosj så tiden flyr!

Oslofia said...

Takk for hyggelig besøk på blog'en min. Så spennende å bo i Houston!! Jeg bodde 2 år i Australia...savner varmen og livsstilen der :)

Er du intressert i strikkemappe har jeg lagt ut litt info i en Flickr mappe

http://www.flickr.com/photos/83869049@N00/sets/72157603630918277/

Godt nytt år,
Linda aka oslofia

Hilde C. said...

Godt nyttår :-)

Angelika said...

Rigtig godt nytaar ogsaa til dig :-)
Strikkehilsner
Angelika

Merethe said...

Heia. Takk for titten. Satt faktisk i kveld å strikket en prøvelapp til genseren. Fikk mønster til det garnet som den skal strikkes i, men likte ikke det så gått. Liker heller den danske utgaven av genseren. Så hå har eg et problem, har garn til pinne nr 4.5 og mønster til pinne nr 4. Vet ikke hva eg skal gjøre...

Det blir spennende å se hva du skal strikke.. Min blir i ullgarn..

Anonymous said...

Takk for hilsen på bloggen min! Velkommen hjem til "Gamlelandet"! Er enig med deg at det lett går for mye tid til blogging på bekostning av å sy. Jeg begrenser bloggingen til en dag i uka. For det er jo litt koselig også med denne kontakten med andre. Lykke til med å komme igang med syingen.

Hilde C. said...

Jeg håper du finner blogg gnisten på ny. Skulle du ikke gjøre det, så har det uansett vært hyggelig å kunne følge bloggen din en stund, og få se hva du holder på med på andre siden av jorden :-)